osaamistehdas


saunat


juhlat


villa


Astiat


Hygieniapassi
Teemme tapahtumista elämyksiä

Rakkaus juhlien ja tapahtumien järjestämiseen on omistajan, Tea Lindbergin “cup of tea”. Teemme työtämme pieteetillä, ahkerasti ja hyvällä meiningillä.


Lue brändeistämme


Katso esittelyTietoa meistä

Yrittäjyyttä
Viidennessä sukupolvessa

  • Juhla- ja tapahtumatuotantoja astioidenvuokrauksesta cateringiin sekä juhlasuunnitteluun avaimet käteen -periaatteella
  • Vuosien menestyksekkään kokemuksen juhlatila-ja saunavuokrauksesta
  • Kattavan juhlatilaverkoston niin Helsingin keskustassa kuin pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin
  • Vankan kokemuksen kahvilatoiminnasta ja -konseptoinnista
  • Monipuolista kokonaisuudenhallintataitoa vaativissakin projekteissa
  • Digitaalisen liiketoiminnan osaamista, kehittämistä, konseptointia ja konsultointia
  • Koko Suomen kattavan verkoston tapahtuma-alan yrityksiä ja huippuluokan ammattilaisia
  • Työelämän korttien koulutus- ja testauspalveluita

T4T Ventures Oy on useamman brändin tuoteperhe ja monipuolinen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoilee tapahtuma- ja juhlapalveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluitamme ovat myös valtakunnallisesti toteutetut työelämän korttien koulutukset ja testaukset. Kasvamme, laajennumme ja opimme jatkuvasti uutta.

Asiakaslähtöisesti räätälöidyt tuotteemme ja yksityiskohtaisesti hiotut palvelumme muodostavat monipuolisen, kokeneen, ketterän ja modernin asiantuntijaorganisaation, jonka osaaminen ja sinnikkyys ei lopu koskaan.

Saunat.fi, Juhlat.fi, Osaamistehdas ja Villa Furuvik, Astiat.fi ovat kaikki tunnettuja juhla-alan toimijoita, joiden kattona toimii T4T Ventures Oy. Brändimme toimivat tiiviissä yhteistyössä ja mahdollistavat oivat resurssit parhaiden kokemusten mahdollistamiseksi. Kaikilla brändeillämme on oma tärkeä tehtävänsä palvelutarjonnan täyttämiseksi.

Soita
Meille

+358 40 534 2112

5

Brändiä

12

Saunatilaa

2000
+

Tapahtumaa

25000
+

Kävijää

Kaiken toimintamme takana

Brändimme


Ota yhteyttä


Saunat.fi

Saunat.fi tarjoaa vuokralle toinen toistaan hienompia ja edustavia sauna-, kokous- ja juhlatiloja. Tiloja yhdistää erinomaiset varustelut sekä sijainnit.

siirry saunat.fi sivuille


Villa furuvik

Uniikki juhlatila Helsingissä! Edullinen juhlapaikka sijaitsee Laajasalon Jollaksessa, aivan meren rannalla, luonnon helmassa. Villa Furuvikin juhlatilassa voi järjestää niin yritys- kuin yksityistilaisuudet.

siirry villafuruvik.fi sivuille


Juhlat.fi

Juhlat.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla pienten ja suurten juhlien järjestäminen on helppoa. Tarjoamme käyttöösi muokattavan muistilistan eli juhlamallin ja yksinkertaisen projektinhallinnan.

siirry juhlat.fi sivuille


Osaamistehdas

Osaamistehdas on yrittäjävetoinen, koko Suomessa toimiva testaus-, ja koulutuspalveluita tarjoava yritys. Vuokraamme myös viihtyisät kokoustilat Helsingissä. Meille on tärkeää yhdistää laatu, helppous ja nopeus.

siirry osaamistehdas.fi sivuille


Astiat.fi

Vuokraamme yhdenmukaiset, tyylikkäät ja kattausvalmiit astiat niin pieniin kuin suuriinkin juhliinne. Kauttamme saatavilla myös mm. tarjoiluastioita ja -välineitä, somisteita sekä kynttelikköjä. Vuokraamme tilaisuuteenne myös kalusteet sekä kauniit pöytä- ja lautasliinat.

siirry astiat.fi sivuille


Hygieniapassi.fi

Suomen kattavin hygieniapassitesti- ja koulutussivusto. Hygieniapassi.fi:n hygieniaosaamiskoulutukseen ja paranna mahdollisuuksiasi läpäistä hygieniapassitestin. Koulutuksessa kerrataan elintarvikehygienian osa-alueita.

siirry hygieniapassi.fi sivulle
Aitoja kokemuksia

Parhaalla tiimillä

Rento työilmapiirimme korostaa kaikkien tiimiläistemme ydinosaamista. Olemme tarjonneet aitoja kokemuksia jo vuodesta 1998.

Timanttiset asiakkaamme tekevät jokapäiväisestä työstämme yhtä juhlaa.

Branding
0
Tea

Saunahaltijatar

Anni

Pehtooritar

Sara

Saunahengetär
uutisia ja ilmoituksia

Julkaisut

/

Joko kiinnostuit?

Ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse tai brändiemme omilta verkkosivuilta.

Ota haltuun somekanavamme Instagramissa ja Facebookissa
@t4tventures


Ota yhteyttä